Confidenţialitate

BAIA MARE: Reglare violentă de conturi, cu săbii şi cuţite, în parcarea unui magazin | AUDIO

Trupele de intervenţie ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Armatei au intervenit, marţi seara, la un magazin din municipiul Baia Mare, unde izbucnise o bătaie între cele două clanuri de romi.

Scandalagiii erau înarmați cu săbii şi cuţite.

“În urma unui apel pe 112, care semnala un scandal între mai multe persoane, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Jandarmi s-au deplasat de urgenţă în parcarea unui centru comercial din strada Grănicerilor. Ca urmare a intervenţiei poliţiştilor, starea conflictuală a fost aplanată, iar patru persoane implicate în scandal au fost imobilizate şi urmează a fi conduse la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Au urmat percheziţii domiciliare la mai multe adrese din municipiul Baia Mare, în căutarea persoanelor implicate în scandal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mica Șvab, corespondent Europa FM

Situat în cartierul Vasile Alecsandri, magazinul respectiv a fost devastat în timpul bătăii.

Încă din cursul zilei, aceste persoane s-au ameninţat pe Facebook, iar seara şi-au dat întâlnire în faţa unui supermarket.

Suspecții ar fi implicați în proxenetism şi contrabandă cu ţigări, unii dintre aceștia întorcându-se recent din străinătate.

Imagini de amator, care vă pot afecta emoțional!