Bădălău: Lui Mihai Tudose îi lipsește anvergura de premier

Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău a declarat că Mihai Tudose nu are anvergură de premier.
Nicolae Bădălău este unul dintre cei 4 social-democrați care s-au abținut atunci când partidul l-a nominalizat pe Mihai Tudose pentru funcția de premier.

El a declarat că şi Cabinetul Tudose va fi evaluat peste şase luni, explicând că partidul nu va ”ţine” un guvern care să nu ducă la îndeplinire programul de guvernare.

”Cu siguranţă că vom avea la şase luni o evaluare . E normal. Nu vom tolera, nu vom ţine un guvern acolo care să nu ducă la îndeplinire programul de guvernare şi să ducă România la dezvoltare şi poporul ăsta să o ducă mai bine. Am spus-o şi data trecută că, indiferent, cu orice risc, chiar cu riscul de a trece în opoziţie, nu acceptăm ca Guvernul Grindeanu să rămână. Am riscat enorm de mult şi în rândul electoratului şi din punct de vedere parlamentar şi totuşi am fãcut-o pentru ca poporul ăsta să o ducă mai bine”, a susţinut Nicolae Bădălău.

Preşedintele executiv al PSD a spus că viitorii miniştri trebuie să aibă un chef de muncă extrem de mare pentru a recupera întârzierile din programul de guvernare.

”Eu nu sprijin niciun ministru, sprijin programul de guvernare (…) Noi considerăm că în acest Guvern trebuie să fie oameni cu maturitate, cu înţelepciune şi cu un chef de muncă extrem de mare. Nu uitaţi că la programul de guvernare există o întârziere pe care dânşii trebuie să o recupereze până în decembrie”, a mai spus Bădălău.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS