Confidenţialitate

Bacău: Se deschide, timp de 2 zile, primul centru de vaccinare de tip drive-thru | AUDIO

În Bacău se va deschide primul centru de vaccinare drive-thru din localitate și din județ. Potrivit Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva COVID-19, județul Bacău se află pe locul al patrulea din coada clasamentului pe județe în ceea ce privește gradul de imunizare a populației.

Zilele trecute, când a fost făcut public topul județelor în funcție de rata de imunizare, Bacăul avea numai 10,8% din populație vaccinată.

Ca să îi încurajeze pe băcăuani să se imunizeze, autoritățile anunță deschiderea primului centru de vaccinare drive-thru din județ. Acesta va fi amplasat în orașul Bacău, la centrul de afaceri, unde în zilele de 9 și 10 mai oricine poate primi serul Pfizer direct în mașină, fără să aibă nevoie de programare.

Iar în centrul de afaceri va avea loc și un concert organizat de Filarmonica din Bacău, la care vor putea participa exclusiv persoanele vaccinate. Mai mult, băcăuanii care se vor vaccina duminică și luni vor primi gratuit bilete la teatru sau la concercetel Filarmonicii, indiferent de centru de vaccinare ales.

Centrul drive-thru va funcționa doar două zile, dar în funcție de rezultat și de solicitări va fi organizat și ulterior.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Claudia Toader

Foto: Arhivă