BACĂU: Nepoți abuzați de doi frați

Doi frați dintr-o comună din Bacău au fost reținuți, fiind suspectați că și-ar fi abuzat nepoții.

Cei doi unchi i-ar fi bătut pe copiii cu vârste cuprinse între 5 și 8 în nenumărate rânduri și i-ar fi obligat să asiste la adevărate orgii sexuale la care luau parte.

Ororile au ieșit la iveală în momentul în care copiii le-au povestit asistenților sociali prin ce au trecut, iar acum sunt consiliați psihologic, transmite corespondentul Europa FM, Claudia Toader.

Cei 3 copii, de 5, 7 și 8 ani, locuiau în comuna băcăuană Parava, alături de bunica lor maternă, dar și de doi frați ai mamei lor, de 28 și 43 de ani.

Ei fuseseră lăsați în grija bunicii de mama care plecase la muncă în străinătate.

Pentru că proveneau dintr-o familie dezorganizată și mai aveau încă doi frați, aflați în alt sat în grija tatălui, copiii erau monitorizați de asistenții sociali.

În ianuarie, pentru că s-a constatat că cei mici nu sunt tratați așa cum trebuie și exista și suspiciunea unui abuz, s-a luat decizia să fie preluați în regim de urgență într-un centru al Direcției pentru Protecția Copilului.

Aici, specialiștii au avut parte de un adevărat șoc când au aflat de la copii prin ce au trecut: au fost bătuți de cei doi unchi, ținuți afară în frig și chiar obligați să asiste la adevărate orgii sexuale în care erau implicați adulții.

Imediat a fost sesizată poliția, care a început o anchetă, iar cei doi bărbați au fost reținuți.

Ei sunt acuzați de agresiune sexuală, corupere sexuală, violenţă în familie şi lovire sau alte violenţe.

Copiii rămân pentru moment în centrul DGASPC, unde sunt consiliați psihologic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS