Confidenţialitate

Baba Yaga, meniuri sănătoase de slăbit (P)

Baba Yaga este un serviciu de livrare mâncare la domiciliu cu meniuri sănătoase și inspirate din cele mai apreciate zone culinare cu praguri calorice între 1000 kcal și 3000 kcal, meniuri special gândite pentru a te ajută să atingi obiectivul dorit.

Fie că dorești un meniu mediteraneean, balcanic sau nord american, ai opțiunea să te bucuri de mâncare cu gust în intervalul caloric dorit.

Dacă ești vegetarian, te poți bucură de meniul LOVE, adică lacto-ovo-vegetarian cu un mix delicios de legume, fructe, cereale și brânzeturi de calitate.

Baba Yaga are un principiu simplu de a te bucura de ceea ce mănânci, de alimente complete și rețete inedite fără a pune la loc kilogramele nedorite, îmbinarea perfectă între echilibru și gust.

Echipa Baba Yaga are experiență îndelungată și în afara țării, astfel încât îți aduce rețete inedite și care te fac să savurezi fiecare masă. Vei fi surprins de o omletă în stil croat, de chifteluțele din edamame, de o tocăniță de vită originală sau de pește gătit atât de gustos, încât vei include în preferatele tale ingrediente de care poate până acum te fereai. De la micul dejun și până la cină, nutrienți și gust delicios.

În afară de meniul balcanic, toate meniurile Baba Yaga cuprind trei mese și două gustări. Meniul balcanic cuprinde trei feluri mai sățioase pentru cei ce vor mai puține mese.

Echipa Baba Yaga gătește în fiecare zi, iar ingredientele sunt selectate cu atenție. Folosește în proporție cât mai mare ingrediente proaspete, legume proaspete, atât cât permite sezonul și nivelul de calitate. Se testează săptămânal rețete noi astfel încât să ne surprindem clienții mereu cu meniuri înnoite.

Cei care își doresc să își asigure o alimentație completă, echilibrată nutrițional și caloric, își pot asigura mesele comandând din timp meniuri și pe câteva săptămâni înainte. Pe site, fiecare client poate vizualiza în avans ce conține meniul fiecărei zile.

Livrarea se face dimineața, în două intervale orare 6:00-8:30 și 8:30-11:00, pe toată aria orașului București și ajungem și în câteva localități din județul Ilfov.