Confidenţialitate

Avocatul Diavolului: Vot sau boicot?

Referendumul privind redefinirea familiei în Constituția României va fi organizat pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care le va fi adresată persoanelor cu drept de vot şi la care acestea trebuie să răspundă cu DA sau NU va fi: “Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”

“Astăzi, în şedinţa de Guvern au fost adoptate actele necesare pentru buna organizare a referendumului privind revizuirea Constituţiei. Este vorba despre o ordonanţă de urgenţă şi două hotărâri de Guvern. (…) În primul rând, referendumul pentru revizuirea Constituţiei în forma adoptată de Parlament se va desfăşura pe parcursul a două zile – 6 şi 7 octombrie 2018 – între orele 7,00 şi 21,00 pentru a asigura o consultare cât mai largă a cetăţenilor cu drept de vot”, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Europa FM, vineri, de la 13:15, Vlad Petreanu și Moise Guran intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse, dar te lasă pe tine să decizi ce este mai bine. 

La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul, tu ai controlul!

Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.