Avocatul Diavolului: Sorin Grindeanu

”Principalul vinovat sunt eu. Eu am avut încredere în acest om (Sorin Grindeanu, n.r.), un om pe care l-am și ajutat. Nici eu, nici colegii mei nu au crezut că se va ajunge aici.

În opinia mea, Sorin Grindeanu este o unealtă. Ne este greu să spunem a cui. Toți colegii mi-au spus că, aseară, parcă avea pe cineva în spate care îl obliga să spună acele lucruri. Nu putem avea încredere că tot ce se întâmplă este în mod natural. Nu mai sunt sigur de nimic acum. Or fi instituții, or fi oameni din afara politicii … nu știm cine poate fi în spatele domnului Grindeanu. Când l-am numit, n-am avut nici un dubiu în ce-l privește. Unii membrii PSD din Transilvania au spus că dacă atunci am fi discutat mai mult propunerea Grindeanu-premier, s-ar fi opus, pentru că știau mai multe lucruri.

Vorbim de un grup ilegitim care a acaparat Palatul Victoria”, este declarația lui Liviu Dragnea, făcută joi.

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la sediul ministerului, că în acest moment Sorin Grindeanu ”este singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru”.

La Avocatul Diavolului, dezbaterea este așadar în jurul premierului Sorin Grindeanu.

La Europa FM, vineri, de la 13:15, Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse, dar te lasă pe tine să decizi ce este mai bine. La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul, tu ai controlul!

Vlad Petreanu și Cristian Tudor Popescu vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dragnea: Luni, depunem moțiunea de cenzură. Nu ne-am dorit această situație