Confidenţialitate

Avocatul Diavolului: Care credeţi că este principala problemă cu care se confruntă sistemul de învăţământ public din România? – VIDEO

Legat de problemele din învățământului românesc, aproape 30% dintre românii care au luat parte la studiu consideră ca problemă principală programa școlară prea încărcată. 

Cel puțin așa reiese dintr-un sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM.

22,5% au invocat modificările mult prea numeroase ale legilor si regulamentelor din educație.

14,7% dau vina pe slaba pregătire a profesorilor, 12,9% pe infrastructura școlară deficitară, 11%pe lipsa implicării părinților în educația copiilor și 2,3% pe altă problemă.

Pe de altă parte, doar 2,1% dintre cei care au luat parte la cercetare cred că principala problemă a sistemul de învățământ sunt examenele cu un grad de dificultate prea mare.

Interviurile au fost realizate prin telefon în perioada 11 -30 ianuarie. La sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, au participat 1011 persoane alese aleatoriu de un computer. Marja de eroare este de plus/minus 3,1%.

De la 13:15, Vlad Petreanu și Moise Guran intră în rolurile a doi ”avocați” aflați pe poziții opuse, dar te lasă pe tine să decizi ce este mai bine. 

La Avocatul Diavolului tu ești judecătorul!

Vlad Petreanu și Moise Guran vă invită să vă exprimaţi opinia şi să o faceţi auzită în întreaga ţară sunând la numărul de telefon 0372.069.599 sau comentând direct în acest articol de pe europafm.ro