Autorul unul accident mortal a fost prins cu ajutorul Facebook

Autorul unul accident mortal din Capitală a fost prins în această dimineaţă cu ajutorul informaţiilor primite pe reţeaua de socializare Facebook.

Accidentul s-a produs miercuri dimineaţă pe bulevardul Energeticienilor din Capitală. Victima, o femeie care ar fi traversat neregulamentar, a murit la câteva ore în spital. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa modelul autoturismului implicat în accident, nu însă şi numărul de înmatriculare.

Inclusiv poliţistul braşovean Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un apel pentru ca oamenii care pot da detalii să anunţe Poliţia Rutieră.

Anunţul poliţistului a avut peste 2.400 de distribuiri şi câteva mii de comentarii. Într-unul era indicat şi un număr de înmatriculare. Marian Godină era în legătură permanentă cu colegul de la Brigada Rutieră a capitalei, care avea dosarul în lucru.

Astfel, vineri seară, poliţiştii bucureşteni au găsit maşina în spatele unui bloc din zona străzii Mărgeanului, în apropierea Pieţei Rahova. Autoturismul are urmele accidentului rutier produs miercuri dimineaţă. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Capitalei, suspectul are 23 de ani şi nu are permis de conducere. El a fost reţinut în această dimineaţă şi urmează să fie prezentat magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventivă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS