Confidenţialitate

Autoritățile solicită ajutor pentru identificarea celor care au intrat în contact cu pacientul cu coronavirus din Galați

Autoritățile fac apel la populație pentru a-i putea identifica pe cei care au intrat în contact cu pacientul infectat cu coronavirus din Galați.

Persoanele care în data de 29 februarie au circulat spre Galaţi folosind microbuzul, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord), la ora 12.15, sunt rugate să se izoleze la domiciliu şi să contacteze în cel mai scurt timp autorităţile.

Comunicatul Grupului de Comunicare Strategică: 

Vă adresăm solicitarea de a susține demersul autorităților în identificarea persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact, prezentând public următorul apel, cât mai des posibil, până la finalul zilei de luni, 9 martie:

„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord).

Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab.

Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați.

Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri.

(sursa foto: Pixabay)