Confidenţialitate

Autorii jafurilor de la bancomatele din Galați și Vrancea, capturați

Operațiune de amploare a Poliției și DIICOT în Galați și Vrancea pentru capturarea autorilor jafurilor de la bancomate comise în septembrie și octombrie în cele două județe.
Patru suspecți au fost prinși în flagrant și sunt percheziții în derulare la Galați.
Cei patru suspecți au fost prinși în flagrant, în localitatea Vulturu, în județul Vrancea, în timp ce încercau să detoneze un alt bancomat. La operațiunea coordonată de procurorii DIICOT Galați au luat parte ofițeri de la serviciile de Investigații Criminale din Galați și Vrancea, precum și forțe de la Direcția de Operațiuni Speciale și Intervenție Rapidă.
Acțiunea în forță a Poliției și DIICOT a fost supravegheată din aer de un elicopter al MAI. Imediat după capturarea suspecților, trupele speciale ale Poliției și procurorii DIICOT au descins la mai multe adrese din Galați, pentru care existau mandate de percheziție.
Suspecții capturați în această dimineață sunt bănuiți că, în luna septembrie, au aruncat în aer două bancomate la Liești și Tulucești, în județul Galați, iar la începutul acestei luni ar fi detonat un alt bancomat la Păunești, în județul Vrancea.