Confidenţialitate

Autobuzele Otokar cedează unul după altul – VIDEO

Autobuzele noi din Capitală le dau bătăi de cap şoferilor care le conduc, pasagerilor, dar și altor participanți la trafic.

În urmă cu puțin timp, Mădălin, un ascultător fidel Europa FM ne-a semnalat că pe Bdul Aviatorilor din București s-a defectat încă un autobuz Otokar , care a rămas efectiv în mijlocul drumului.

Acest mesaj vine după ce joi seara zeci de călători au fost evacuați dintr-un autobuz, după ce instalația de încălzire s-a stricat, iar autobuzul a fost inundat de apă clocotită. Autobuzul 783, circula între Piața Unirii și aeroportul Otopeni. În înregistrările video trimise de ascultătorii Europa FM pe numărul de WhatsApp 0728.111.222 se aude cum unii caută să facă haz de necaz și apreciază că ”autobuzul este acum o saună gratuită”.

Primele autobuze noi Euro 6 din București au ieșit pe trasee din 1 Decembrie.

În 2019, în București vor ajunge alte 300 de astfel de autobuze autobuz Otokar . Într-un comunicat transmis la începutul lunii decembrie, Societatea de Transport Bucuresti (STB) susţine că toate cele 30 de autobuze noi sunt funcționale, iar unele probleme semnalate în mediul online sunt cauzate şi de şoferii care încă nu sunt familiarizați cu noile mijloace de transport.

Tot printr-un comunicat de presă, OTOKAR anunţa că autobuzele sunt conforme cu documentaţia din procedura de atribuire şi îndeplinesc toate standardele europene şi internaţionale.