Confidenţialitate

Primele autobuze noi Euro 6 din București ies pe trasee din 1 Decembrie. Cum arată noile autobuze – GALERIE FOTO

STB (fostul RATB) a publicat pe pagina de Facebook mai multe imagini cu noile autobuze Euro 6 achiziționate de municipalitate, care vor circula pe străzile Bucureștiului din 1 Decembrie. Anunțul vine la o zi distanță după ce primăria Cluj-Napoca a prezentat autobuzele electrice care vor circula în oraș.

Miercuri seara, Gabriela Firea a fost la autobaza Societății de Transport din Militari pentru a vedea noile autobuze achiziționate de Primăria Capitalei, ocazie cu care a făcut publice mai multe imagini cu noul parc auto și dotările din interiorul acestor autobuze. În vară, la semnarea contractului de achiziție, Gabriela Firea anunța că autobuzele sunt „net superioare celor existente acum în trafic”, fiind dotate cu aer condiţionat, GPS şi ticketing electronic, permiţând accesul rapid, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi. Garanţia autobuzelor este de opt ani.

Municipalitatea mai intenţionează să achiziţioneze 100 de autobuze electrice noi, 100 de tramvaie, 100 de autobuze pe gaz natural comprimat şi 100 de troleibuze.