Confidenţialitate

Australian Open 2023: Rafael Nadal, eliminat în turul doi al turneului | AUDIO

Surpriză la Australian Open: deținătorul trofeului, spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 1, a fost eliminat în turul doi al turneului. Jucătoarea română Irina Begu a reușit să se califice, nu fără emoții însă, în runda a doua a competiției. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rafael Nadal, deținătorul recordului de titluri de Mare Șlem, 22, a suferit o leziune la şoldul stâng în cursul meciului pierdut miercuri în faţa americanului Mackenzie McDonald (4-6, 4-6, 5-7) în momentul în care a încercat să returneze o minge, în ultimul game al setului secund.

Sunt distrus psihic, a spus campionul iberic după eliminarea în turul secund al turneului. El ratează șansa de a-și apăra titlul cucerit anul trecut la Australian Open.

„Nu pot să vin şi să mint spunându-vă că viaţa este grozavă, că trebuie să rămân pozitiv şi să continui să lupt… nu acum. Mâine va fi o altă zi, dar azi este greu. Trebuie să recunosc că sunt distrus psihic. Sper să nu fie prea grav”, a spus Rafael Nadal.

Irina Begu s-a calificat cu emoții în runda a doua a competiției. După mai bine de două ore şi jumătate de joc, jucătoarea română de tenis a reușit să o învingă pe sportiva americană Elizabeth Mandlik, cu 3-6, 7-6 (1), 6-2.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Robert Glință se retrage din activitatea competițională: „Este timpul să mă ocup și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală”