Confidenţialitate

Aurelian Marin, Paradis – Vacanțe de Vis: ”Clienții pot veni la mare cu avionul mai ieftin decât cu mașina personală, tren sau alte variante” (P)

”Pe litoralul din România sunt hoteluri pentru familii, cu facilități și servicii adaptate pentru copii, care au un raport calitate/preț foarte bun. Destinația litoral România este percepută ca o destinație ieftină, un mediu prietenos și foarte apropiat de ceea ce ei au acasă. Foarte mulți aleg litoralul din România, pe langa alte motive, și datorita faptului că percep destinația ca pe ceva cunoscut și natural, în care ei nu trebuie să faca niciun efort suplimentar pentru a se adapta sau conforma”, consideră Aurelian Marin, general manager al Paradis – Vacanțe de Vis.

Anul acesta, în premieră, turiștii care apelează la agenția de turism Paradis Vacanțe de Vis pot ajunge la mare mai repede și mai confortabil cu ajutorul avionului.

”Campania noastră, Vino cu avionul gratis la mare, se desfașoara în lunile aprilie și mai și se adresează tuturor turiștilor care pot zbura către litoral din Timișoara, Cluj și Iași. Scopul campaniei este de a aduce la cunoștința clienților că există acestă facilitate de a veni la mare într-o oră și, mai mult decât atât, încercăm să informăm astfel clienții că pot veni la mare cu avionul mai ieftin decât cu mașina personală, tren sau alte variante.

Există pachete care includ servicii de zbor dus-întors, transferuri și servicii la sol (cazare, masă, etc), în funcție de optiunile clienților. Prețul final al pachetului este mai mult decât competitiv, mai ieftin în orice caz comparativ cu alte variante de transport”, subliniază Aurelian Marin.

”Desigur, există și varianta achiziționării separat a transportului cu avionul de un pachet turistic, dar noi nu o recomandăm întrucât prețul biletelor vândute separat este considerabil mai mare decât prețul biletelor ce fac parte din pachete turistice ce cuprind zbor dus-întors, transferuri, servicii în stațiuni. Pentru un raport foarte bun calitate/preț recomand călduros achiziționarea pachetelor cu zbor și trasnferuri incluse”, completează reprezentantul agenției Paradis Vacanțe de Vis.

Pachetele turistice cu avionul către litoralul românesc vor fi organizate, începând cu 18 iunie, dinspre Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi. Cursele, operate cu o aeronavă de 120 de locuri a Blue Air, vor avea loc în fiecare duminică din Timişoara și Cluj-Napoca, iar în fiecare luni, din Iaşi.

Transportul gratuit cu avionul este valabil pentru pachetele de 7 nopți de cazare disponibile la mai multe hoteluri de trei și patru stele de pe litoral.

Pachetele pregătite de Paradis Vacanţe de Vis vor include un bagaj de mână de 10 kg/persoană și un bagaj de cală de 25 kg/persoană.

Campania implică zeci de locuri în garanţie pe fiecare din zborurile interne către litoral începând cu 18 iunie şi până la început de septembrie, mii de locuri fiind contractate în hotelurile de pe litoralul românesc pentru turiștii care vor să achiziționeze pachetele turistice vândute de agenție.