Au mai rămas doar 2 ore până la concertul ANDRA. Intrarea este liberă!

În această seară, de la 19:30, Andra va concerta live în Garajul Europa FM. Intrarea este liberă pentru toată lumea, după cum a anunţat la începutul săptămânii George Zafiu, gazda evenimentului.

Intrarea este liberă la concertul Live în Garaj susţinut de Andra în mai puţin de două ore.

După o scurtă consultare cu restul echipei matinalului Europa FM, luni, George Zafiu a decis să-i facă o surpriză Andrei și să aducă petrecerea în Garajul Europa FM: ‘Am discutat, ne-am consultat și am ajuns la o concluzie: toată lumea este invitată la concertul Andrei din Garajul Europa FM! Am decis să renunțăm la tradiționalele invitații pe care le ofeream ascultătorilor la concursurile de pe radio’, a anunțat George Zafiu.

Andra va fi însoţită în Garajul Europa FM de trupa ZERO.

‘Dacă vreţi s-o vedeți pe Andra plângând de emoție, miercuri veniți aici, cu mic, cu mare, la Europa FM! Dacă Garajul va deveni neîncăpător, vom scoate ecrane și boxe și afară, în fața radioului.Vă invităm miercuri, la noi, pe strada Horia Măcelariu nr. 36-38 începând cu ora 14:00,cam de când terminăm noi de instalat echipamentele, ca să prindeți loc în față! Andra începe și ea repetițiile tot atunci’, a mai spus George Zafiu.

Concertul Andrei din Garajul Europa FM va fi transmis video pe pagina de Facebook Europa FM.