Au inceput inscrierile pentru Crosul Cramelor 2014 (AUDIO)

Evenimentul va avea loc in data de 18 octombrie, la Urlati, in judetul Prahova

Crosul Cramelor este un eveniment dedicat bucuriei de a face mișcare în mijlocul naturii, printre dealurile roditoare ale viilor, în anotimpul care ne răsplătește cu gustul dulce și aromat al mustului proaspăt.

Zona de start a evenimentului este organizată pe stadionul de fotbal din localitatea Urlați, str. Orzoaia de Sus, lângă Muzeul Conacul Bellu.

Pentru cei care nu au mașină, organizatorii pun la dispoziție, contra cost, un serviciu de transport din București la locul de start și retur.

Crosul Cramelor are două trasee: unul de 7 km și unul de 17 km. Traseul de 7 km are o diferență de nivel de 120 de metri și traversează orașul Urlati și dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt și beton, dar și, pe alocuri, pietriș și pământ. Traseul beneficiază de 2 puncte de rehidratare și 2 puncte de asistență medicală de urgență ale Asociației Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență.

Traseul de 17 km are o diferență de nivel de 340 de metri și traversează orașul Urlați și dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietriș și pământ. Traseul beneficiază de 5 puncte de rehidratare și 5 puncte de asistență medicală de urgență ASVSU.

Fiecare participant inscris va primi un pachet de participare alcătuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, număr de participare, medalie de finisher, porție de mâncare oferită dupa eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu după eveniment.

În plus față de pachetul de participare, participanții vor beneficia de următoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuală, asistență medicala la start și pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar și garderobă, cort adăpostire, vinuri la prețuri promoționale disponibile la Crama Basilescu în ziua evenimentului.

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de mișcare cu vârste peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregătire. Pentru fiecare dintre traseele de 7 km și 17 km categoriile de concurs sunt: • Open Masculin (General și 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) • Open Feminin (General și 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

Pentru fiecare dintre traseele 7 km și 17 km, la categoriile Open Masculin (General) și Open Feminin (General), locurile 1, 2 și 3 vor fi premiate cu medalie, diplomă și o sticlă de Feteasca Neagra Roze (vin roze) – Îngeri din Micul Paris, oferită de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie și diplomă. Câștigatorii de la General nu vor fi premiați și în cadrul subcategoriilor.

La tombolă, participanții mai pot câștiga sticle de vin.

Toți cei care doresc să se înscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: http://www.crosulcramelor.ro/