Confidenţialitate

Au început înscrierile la Loteria Vaccinării. Marele premiu este de un milion de lei

Prima extragere pentru Loteria Vaccinării va avea loc duminică, 3 octombrie, după modelul extragerii loto.
Pot participa toți cei care s-au vaccinat anti-COVID cu schema completă și care își generează certificatul COVID de vacinare pe site-ul dedicat, https://certificat-covid.gov.ro.
Sunt premii de 10.000 de lei, până la 1 milion de lei, marele premiu.

Loteria Vaccinării se desfășoară până pe 31 decembrie și fiecare participant are 4 șanse de câștig. Astfel, la extragerea săptămânală poate câștiga unul dintre cele 80 de premii de 10.000 de lei sau premiul de 300.000 de lei.

La extragerea lunară, adică în ultima săptămână din lună, sunt 3 premii de 100.000 lei, iar la finalul Loteriei, două mari premii de 500.000, respectiv un milion de lei.

Cei care au schema de vaccinare anti-COVID completă, trebuie să intre pe site-ul certificat-covid.gov.ro, pentru a obține certificatul COVID.

După ce este accesat butonul de vizualizare a certificatului, este nevoie de un acord legat de regulament și de condițiile de participare, cu publicarea datelor persoanele și cu opțiunea Participă la Loteria de Vaccinare.

Este generat, ulterior, un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării în aplicaţie.

Extragerea va fi făcută de Loteria Română, iar numerele câștigătoare vor fi afișate atât pe site-ul loto.ro, cât și pe site-ul Ministerului Sănătății.