Confidenţialitate

Au fost arestați preventiv cei trei tineri care au jefuit şi agresat mai multe femei în Botoșani

Magistrații au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani, dispunând arestarea preventivă a celor trei agresori cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani.

Cei trei tineri sunt acuzați de tâlhărie calificată, după ce miercuri și joi, după lăsarea întunericului, ar fi urmărit cinci femei din municipiul Botoșani pe care le-au lovit violent și le-au furat poșetele.

Una dintre femei a fost atacată chiar în scara blocului unde locuia, în timp ce se îndrepta spre casă.  Ea a fost trântită la pământ și lovită cu sălbăticie.  Atacatorii i-au furat bijuteriile și apoi s-au făcut nevăzuți.  Vecinii au găsit-o plină de sânge și au sunat la 112.

La scurt timp, cineva sesiza un apel similar: o altă femeie a fost atacată de mai mulți indivizi în timp ce intra în curte.  Atacatorii i-au furat acesteia poșeta.

Ulterior, au fost semnalate alte 3 situații asemănătoare.  Toate victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre ele are 92 de ani.

Unul dintre tineri a fost reținut, vineri, în municipiul Dorohoi, ceilalți doi s-au deplasat în municipiul Suceava, unde, de asemenea, ar fi tâlhărit o femeie de 59 de ani.