Confidenţialitate

Au apărut saci de box cu fețele lui Juncker, Johnson și May pentru londonezii frustrați de Brexit

Londonezii care s-au săturat de discuţiile pe tema Brexitului îşi pot descărca frustrările în cadrul unui program special de fitness, ce include lovituri în saci de box cu fotografiile unora dintre principalele personalităţi politice implicate, precum Boris Johnson sau Jean-Claude Juncker, informează Reuters.

Antrenamentul, care durează 30 de minute, include o întrecere de lovituri în saci pe care se află figura premierului Theresa May, ridicarea de greutăţi cu faţa parlamentarului conservator Jacob Rees-Logg şi jocul ”Politico Headslammer”, în care participanţii aruncă mingi în poze cu Theresa May şi liderul opoziţiei laburiste britanice, Jeremy Corbyn.

Programul include şi exerciţiul “‘Cameron’, Colţul renunţătorilor” , botezat după numele predecesorul premierului May, David Cameron, care şi-a dat demisia.

Proprietarul sălii de fitness Gymbox, care oferă în programul său antrenamentul Brexfit, spune că tematica a fost aleasă în urma unui sondaj realizat în rândul membrilor referitor la principalele frustrări ale locuitorilor capitalei Marii Britanii.

Un procent de 52% dintre participanţi au răspuns: Brexit, preţurile la chirii şi întârzierile curselor feroviare.

“Ne-am spus, ei bine, ce modalitate mai bună de a ne elibera de frustrare decât înfiinţarea unui antrenament Brexfit, cum l-am intitulat, în care poţi lovi în faţă politicianul pe care îl deteşti cel mai mult prin intermediul unui sac de box”, a mai spus acesta pentru Reuters.

Cursul a fost creat cu ajutorul unui expert în gestionarea furiei, a precizat instructorul de fitness Boriss Visokoborskis.

Cu şase luni înainte de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, premierul May nu a ajuns încă la un acord privind Brexit, iar planurile sale pentru viitoarele acorduri comerciale au fost respinse, atât de UE cât şi de mulţi colegi din Partidul Conservatori.