Atenție la promoțiile false cu bilete de avion ieftine

Foarte multe așa-zise oferte ar putea fi de fapt o nouă metodă de înșelăciune. Mai mulți utilizatori au fost ademeniți cu două bilete Wizz Air și 500 de euro bani de buzunar pentru o destinație aleasă de ei. Ca să beneficieze de oferta, oamenii ar fi trebuit să plătească 1 euro și să dea share ofertei pe Facebook.
Pagina pe care sunt direcționați utilizatorii atre trei întrebări, iar promoția ar fi prilejuită de faptul că Wizz Air a împlinit 15 ani de zbor.

Pentru ca totul să pară credibil, mai mulți utilizatori falși lasă comentarii în care recunosc că au plătit un euro și au primit biletele de avion pe e-mail.

Compania Wizz Air admite că există astfel de campanii care pot induce în eroare clienții și le reamintește tuturor că site-ul oficial al companiei este locul din care se pot informa despre concursurile și ofertele de zbor. Totodată, compania nu recomandă clienților să aplice pentru oferte care sunt promovate prin alte căi, în afara canalelor oficiale.

Cum putem proceda pentru a nu fi victimele acestor campanii false? Să nu accesăm site-urile pe care le primim în mesageria Facebook sau pe email, iar atunci când ele apar pe rețelele de socializare să le raportam ca fiind false.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS