ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE Filmul atentatului din Paris, de la Charlie Hebdo (VIDEO)

Cu ajutorul imaginilor filmate de martorii atacului teorist din Paris, Europa FM vă prezintă filmul atentatului de la Charlie Hebdo, de miercuri, 7 ianuarie 2015.

Parisul s-a confruntat miercuri cu cel mai sângeros atac comis în Franţa de un secol, un masacru cu arme Kalaşnikov în plină şedinţă de redacţie la publicaţia satirică Charlie Hebdo.

12 persoane, dintre care doi poliţişti, au fost ucise şi alte 11 persoane au fost rănite în atacul de inspiraţie islamistă.

Patru dintre caricaturiştii vedetă, Charb, Cabu, Tignous şi Wolinski, foarte cunoscuţi în Franţa, au murit, precum şi economistul Bernard Maris, care lucra şi la radio France Inter.

Cel mai tânăr dintre cei trei suspecţi de comiterea atacului sângeros împotriva sediului săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo, Hamyd Mourad, în vârstă de 18 ani, s-a predat poliţiei,noaptea trecută. Acesta a fost șoferul care i-ar fi ajutat pe doi fraţi de naţionalitate franceză născuţi la Paris, Said Kouachi, în vârstă de 34 de ani, şi Chérif Kouachi, în vârstă de 32 de ani, un jihadist cunoscut serviciilor antiteroriste.

Vezi aici filmul atacului reconstituit din filmările martorilor