Atac dur al gimnastului Marian Drăgulescu la adresa Simonei Halep

Gimnastul Marian Drăgulescu a criticat-o pe Simona Halep după ce a afirmat că  se aștepta ca ea sau handbalista Cristina Neagu să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio.

Marian Drăgulescu a scris pe contul său de Facebook că se simte jignit de afirmațiile Simonei Halep, precizând că gimnasta Cătălina Ponor merită să poarte drapelul României la deschiderea olimpiadei pentru că are în palmares multe medalii olimpice.

Marian Drăgulescu îi sugerează Simonei Halep să participe mai întâi la Olimpiadă și să vadă cum se câștigă o medalie.

„Pentru cei care nu știu, Cătălina Ponor este portdrapelul României la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta însemnând doar o parte a palmaresului ei.

Citez Simona Halep: Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio

Am tot respectul pentru Simona dar această declarație mi se pare jignitoare la adresa mea, a Cătălinei și a celorlalți sportivi care au adus României medalii europene, mondiale și olimpice!!! Onoarea revine celei care a câștigat cele mai multe medalii pentru România.

Îți sugerez Simona să participi și tu la Rio 2016 și să vezi cât de greu se câștigă o medalie pentru România și cu siguranță vei aprecia mai mult sportivii care au câștigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale și europene. Așadar Halep și Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretenții!

Părerea mea…Scuze dacă am jignit pe cineva dar am impresia că doar două sportive are România, și nu este așa!!!” a scris Marian Drăgulescu pe contul său de Facebook.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a decis, miercuri, ca portdrapelul României la Rio să fie Cătălina Ponor. 

În cursa pentru portdrapelul României la Rio se mai aflau Cristina Neagu, Simona Halep, Corina Căprioriu şi Alin Moldoveanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS