Confidenţialitate

Astrid Fodor, candidatul FDGR, noul primar al Sibiului

Primăria Sibiului va fi condusă în următorii patru ani de actualul primar interimar, Astrid Fodor, cea care i-a luat locul lui Klaus Iohannis, după ce acesta a câștigat alegerile prezidențiale.

Astrid Fodor, candidatul FDGR, a câştigat Primăria Sibiului, după numărătoarea paralelă efectuată de această formaţiune. FDGR ar obţine din nou majoritatea în Consiliul Local Sibiu.

“Sunt foarte bucuroasă, nu numai eu, ci şi colegii mei. Suntem bucuroşi, nu numai că am dat primarul, dar, după numărătoarea pe care am făcut-o până acum, se pare că vom avea majoritatea din nou în Consiliul Local, iar, în ceea ce priveşte votul exprimat pentru Consiliul Judeţean, la nivelul municipiului Sibiu, din nou avem mai mult de 50 la sută. Bineînţeles, acestea vor mai scădea după rezultatele care vin de la comune, dar rezultatul este cel la care ne-am aşteptat”, a declarat Astrid Fodor, la sediul FDGR din municipiul Sibiu.

 

 

Astrid Fodor a fost viceprimar al municipiului Sibiu din 2008, iar din 2014 deţine funcţia de primar interimar, după ce Klaus Iohannis a fost ales preşedinte.