Confidenţialitate

Astra Film Festival caută voluntari

Astra Film Festival, unul dintre cele mai importante festivaluri de film de nonficțiune din Europa, caută voluntari.

Voluntarii au oportunitatea de a învăța de la profesioniști din domeniul cinematografic și de a-şi dezvolta propriile abilități în organizarea unui eveniment cultural.

Calitatea de voluntar AFF asigură acces la evenimentele din toamnă: proiecții, concerte, expoziții și interacțiunea cu regizori, teoreticieni și jurnaliști invitați din lumea întreagă.

Profil de voluntar AFF

Dacă ești serios, responsabil, creativ, determinat și te descurci de minune să lucrezi într-o echipă înseamnă că ai calitățile profilului de voluntar Astra Film Festival. Te invităm să te înscrii completând un formular pe care-l găsești pe astrafilm.ro şi trimite-l împreună cu o fotografie în format .jpg la adresa voluntari@astrafilm.ro, până la data de 31 august 2018.

Aplicațiile vor fi evaluate, iar mai apoi vei fi contactat pentru un scurt interviu în urma căruia, în funcție de calitățile tale, se va stabili implicarea ta în organizarea festivalului.

Voluntariatul aduce întotdeauna o mulțime de beneficii: vei lucra cu o echipă profesionistă, te vei distra la proiecțiile și evenimentele festivalului, iar la final vei fi răsplătit cu o diplomă care atestă implicarea ta în festival și care îți va servi drept recomandare pentru activități viitoare.

Ediția a 25-a a Astra Film Festival 2018 se va desfășura în perioada 15-21 octombrie și promite săptămână specială de toamnă dedicată filmului documentar. Evenimentul aniversar va aduce la Sibiu cele mai importante și mai actuale filme de nonficțiune, concerte, conferințe, masterclass-uri și specialiști din domeniul cinematografic din toată lumea. Te invităm la o experiență cinematografică unică și te așteptăm să faci parte din echipa noastră de voluntari!