Asociația Pro Infrastructură consideră că guvernul nu poate construi câți kilometri de autostradă promite

Asociația Pro Infrastructură apreciază că promisiunea făcută de ministrul Transporturilor, Rovana Plumb, în privința celor 180 de kilometri de autostradă ce vor fi dați în folosință în acest an nu va putea fi respectată.

Asociația vorbește într-o postare pe Facebook de „epidemia de minciună sfruntată vărsată de CNAIR și preluată fără niciun fel de filtru de „liderii” politici”, pomenindu-i pe Călin Popescu Tăriceanu și pe Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor.

„La dezbaterea bugetului de stat, Rovana Plumb promite fără responsabilitate, fără rușine și fără să gândească: „Pentru anul 2019, vom putea să dăm în trafic în ceea ce privește autostrăzile 180 de kilometri”. Se promite inaugurarea inclusiv a unor tronsoane unde nici nu s-au început lucrările în teren, iar termenele contractuale de proiectare și execuție sunt de 19 luni (A3 Borș-Biharia), 24 luni (A3 Râșnov-Cristian) sau 3 ani (A7 Centura Bacău și DX12 Craiova-Slatina).

Se va întâmpla ceva la final de 2019 când, EVIDENT, declarațiile sforăitoare de acum se vor dovedi că sunt doar promisiuni pentru naivi, dezinformări grosolane și minciuni gogonate? NU, NIMIC! Deoarece nimeni nu-i trage la răspundere pe acești indivizi care nu au pic de jenă sau limite ale bunului simț. Așa cum am explicat în 8 ianuarie, scenariul realist ne indică 43,28 km noi de autostradă în 2019, iar cel foarte optimist 69,18 km”, arată asociația Pro Infrastructura.

Ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, a anunțat, la dezbaterile din comisiile de specialitate reunite ale Parlametului asupra proiectului de buget al ministerului, că în acest an vor putea fi dați in folosință 180 de kilometri de autostrăzi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS