Confidenţialitate

Asociația Activity organizează, în luna noiembrie, a treia ediție ,,Fii un tată activ!”

A treia ediție a evenimenului ”Fii un tată activ!” va fi organizată de Asociația Activity pe 12 noiembrie, la Artist Café din București, începând cu ora 18:30.

Ediția aceasta își propune să reunească părinții la o nouă rundă de discuții. Evenimentul se va concentra pe modul în care tăticii își gestionează emoțiile în relația cu cei mici, pe bunăstarea interioară a părinților și a copiilor, precum și pe reperele pe care fiecare părinte trebuie să le aibă în vedere când se pune problema dezvoltării emoționale a celor mai tineri membri ai familiei.

Invitații acestei ediții sunt Andrei Ionel Mocanu– psiholog și psihoteraupeut cognitiv-comportamental, Diana Stănculeanu – psihoterapeut și liderul anului 2017 în parenting, Dr. Bogdan Fițiu – medic psihiatru pediatru și Marius Rusu – psiholog clinician.

Discuțiile vor fi moderate de Alex Zamfir, autorul cărții ”Cel mai bun tată” și blogului cu același nume, dar și realizator de emisiuni radio dedicate acestui subiect.

Informații suplimentare pot fi găsite la adresa http://www.asociatia-activity.ro/tatalactiviii/

Asociația de Intervenție Terapeutică pentru Familie și Copil – Activity urmărește integrarea socială a copiilor tipici, cât și a celor cu cerințe educative speciale (precum autism, ADHD, întârziere în limbaj) prin dezvoltarea și aplicarea unor planuri de intervenție personalizate și prin organizarea unor grupuri de interacțiune socială, dezvoltare emoțională, dezvoltare cognitivă.