Confidenţialitate

Ascultătorii Europa FM au donat până acum, aproximativ 1.500 de lei pentru echipa INVICTUS

Apelul Europa FM de strângere de fonduri pentru echipa de militari răniți care va reprezenta România la Jocurile Invictus din Canada dă primele rezultate.

În conturile deschise de reprezentanții Armatei care coordonează această misiune, afișate pe siteul europafm.ro, ascultătorii noștri au depus, în ultima săptămână, aproape 1.500 de lei.

Europa FM a început campania de stângere de fonduri pentru echipa Invictus în urmă cu mai puțin de două săptămâni.

Cei 15 membri ai lotului Invictus mai au nevoie în acest moment, de bani pentru cumpărarea de materiale consumabile pentru tir cu arcul (săgeţi, ţinte și alte accesorii), de  echipament de antrenament și competiție specific fiecărei discipline sportive, de consumabile pentru sportivii cu proteze dar și pentru  plata unor servicii de recuperare medicală sportivă, la clinici specializate.

O parte a echipei Invictus a fost prezentă și la Live pe plajă, la cel mai mare concert organizat de Europa FM.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Prințul Charles este unul dintre cei mai importanți sponsori ai echipei României.

Din suma donată de Prințul de Wales se achiziționează chiar în aceste zile, două biciclete speciale pentru militarii care concurează la proba de ciclism fără picioare și o proteză de alergare pentru căpitanul echipei, singurul atlet fără picior din echipă.

https://www.facebook.com/FundatiaPrintulDeWales/posts/1874692169516542

Jocurile Paralimpice Invictus, înființate de Prințu Harry al Marii Britanii, vor avea loc în acest an, între 23 și 30 septembrie, la Toronto, în Canada.

România participă pentru prima dată la olimpiada militarilor răniți în războaiele din ultimii ani, alături de alte 16 țări.