Confidenţialitate

Artişti şi artizani la MNŢR, de vineri până duminică

Prima ediţie a târgului “Artişti şi artizani la MNŢR” se va desfăşura de vineri până duminică, între orele 10,00 – 18,00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Vor fi prezenţi artişti şi artizani care prin arta lor contribuie la recuperarea şi revitalizarea meşteşugurilor tradiţionale incluzând revalorificări contemporane ale acestora.

Vizitatorii vor putea admira şi cumpăra produse realizate după vechi tehnici şi meşteşuguri aproape uitate: vase din ceramică, mobilier pictat, obiecte din lemn, podoabe din sticlă sau din ceramică, bijuterii din argint, jucării, icoane pe sticlă sau pe glajă, gravuri, picturi, ţesături, dar şi decoraţiuni din lavandă.

Nu va lipsi oferta gastronomică asigurată de producători tradiţionali, care vor oferi spre vânzare miere, prăjituri de casă, ceaiuri, cozonaci şi turtă dulce.

Preţul biletului de intrare la târg, care poate fi achiziţionat şi online, este de 8 lei (adulţi), 4 lei (pensionari) și 2 lei (elevi şi studenţi, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau uşor).