Artista care a cântat imnul oficial al Euro-2012 vine în România

Oceana este invitatul special al concertului Europa FM LIVE PE PLAJĂ din 2 august de pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Oceana, care a devenit celebră în întreaga lume după ce a lansat hitul ‘Cry Cry’ în 2009, este cea care a oferit şi imnul oficial al Euro 2012.

Click aici pentru videoclipul OCEANA- ENDLESS SUMMER

La doar 25 de ani, Oceana a reuşit să-şi transpună experienţa personală în piese superbe, cu versuri puternic încărcate de dorinţă, dragoste şi viaţă.

Cu un stil inedit, care alătură ritmurile moderne muzicii soul a anilor ’60, Oceana reuşeşte să facă legătura dintre extreme: alb şi negru, funk şi soul, jazz şi pop, aducând sonorităţile tradiţionale în topurile actuale, graţie vocii sale deosebite, carismei şi prezenţei scenice.

Născută într-o familie de artişti (mama – un designer haute-couture din Germania, tatăl – muzician din Caraibe), Oceana a fost înconjurată încă din copilărie de cântăreţi, artişti, muzicieni şi oameni din industria filmului, aceste personalităţi înfluenţându-i destinul şi dezvoltarea artistică.

Oceana luat lecţii de balet încă din copilărie, iar la 5 ani a primit primul său rol într-un film. Ca adolescentă, a câştigat o bursă pentru studii muzicale, iar pentru primele lecţii de canto a avut-o drept profesoară pe cântăreaţa italiană Etta Scollo.

Oceana a început să lucreze la Londra, pentru ca apoi să plece la New York pentru înregistrarea albumului de debut ‘Love Supply’.

Oceana a mai concertat în România în iulie 2009, în Bucureşti, la B’estfest.

EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ, PE 2 AUGUST

Europa FM Live pe Plajă are loc sâmbătă, pe 2 august, pe plaja dintre Venus şi Saturn, de la ora 19:30, iar intrarea este liberă.

La cea de-a 3-a ediţie Live pe Plajă, Europa FM aduce la un loc pe scenă pe cei mai populari artişti ai momentului. 3 Sud Est, Voltaj, Smiley, Holograf, Oceana şi Ştefan Bănică sunt invitaţii show-ului din 2 august.

În premieră, în acest an, pe scena celui mai important eveniment muzical al verii, EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ, va urca un artist internaţional: Oceana.