Aroganțele deputatului Nicolicea. De la Andreea Crețulescu, la Cosmin Prelipceanu

Nicolicea_Eugen

Deputatul PSD Eugen Nicolicea face din nou înconjurul internetului, după ce într-o emisiune la Digi 24 l-a jignit pe jurnalistul Moise Guran.

Nu este pentru prima dată când Eugen Nicolicea îi sfidează pe jurnaliști. Anul trecut, Europa FM l-a sunat pe deputat, la câteva zile după cazul polițistului Bogdan Gigină, care a murit în timp ce îi deschidea coloana oficială fostului vicepremier Gabriel Oprea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La acel moment, Eugen Nicolicea era în UNPR, partid condus de Gabriel Oprea, dar și ministru delegat pentru relația cu Parlamentul.

Întrebat dacă vicepremierul Gabriel Oprea era într-o misiune urgentă, Eugen Nicolicea a evitat răspunsul, iar apoi i-a spus colegului nostru Ciprian Ioana ”comentezi comentarii”.

În 2009, același deputat Eugen Nicolicea a jignit-o pe jurnalista Andreea Crețulescu, moderatoarea unei emisiuni la Realitatea TV.

Și atunci Eugen Nicolicea a fost rugat să părăsească studioul TV.

Cei doi discutau despre noua lege a pensiilor, iar la un moment dat Eugen Nicolicea i-a spus moderatoarei: “Aţi luat apărarea corupţilor pe blog în momentul în care am făcut un proiect de lege. Toată presa m-a lăudat cu excepţia dumitale care ţi-ai permis să mă jigneşti că aşa te-a crescut mă-ta…”. Emisiunea a fost întreruptă atunci, după ce Eugen Nicolicea a refuzat să plece din platou.

În fine, luni seară, la Digi 24, după o serie de jigniri precum “vorbeşte prostii cu gura plină”, “cacandidezi cu gura plină”, “Râzi ca fraieru'”, “obrăznicătură” şi “Nu eşti mare şmecher, ai arătat că eşti vai de capul tău!”, moderatorul emisiunii, Cosmin Prelipceanu, a decis să-l dea afară din emisiune pe Eugen Nicolicea.

 

 

 

 

Deputatul PSD și Moise Guran au avut un dialog aprins în  momentul în care moderatorul l-a întrebat pe Eugen Nicolicea despre declarația președintelui PSD, Liviu Dragnea, potrivit căreia românii trebuie să aleagă între pâine şi cătuşe.

În acel moment a intervenit Moise Guran: “Nu trebuie să aleagă ei, alege domnul Nicolicea, care e cu tine, acolo, pentru ei. Domnul Dragnea face licitaţiile, iar domnul Nicolicea dă amnistiile din când în când, la intervale regulate de timp, într-o formă sau alta”.

Discuția se referea la decizia pe care Curtea Constituțională ar urma să o ia, miercuri, 15 iunie, privind abuzul în serviciu, infracțiune de care sunt acuzați zeci de parlamentari, pe lângă mii de funcționari publici.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS