Confidenţialitate

Arnold Schwarzenegger îl înlocuiește pe Donald Trump la show-ul TV ”Apprentice”

Actorul american Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, îi va lua locul lui Donald Trump, din 2 ianuarie, la show-ul de televiziune ”Apprentice”, difuzat de NBC, şi speră la un rating mai bun al emisiunii, informează Reuters.

Schwarzenegger promite că va avea o abordare plină de umor la “The New Celebrity Apprentice”, emisiune care va debuta cu noi concurenţi-staruri.

În vârstă de 69 de ani, actorul – cunoscut pentru rolul din franciza ”Terminator” – a spus că a cerut ca show-ul de televiziune să fie mutat de la New York în California.

”Chiar dacă arăta foarte dramatic şi înspăimântător biroul din New York, era cam întunecat. Voiam să văd totul mai luminos.

Sunt o persoană foarte jovială şi am un bun simţ al umorului”, a declarat Arnold Schwarzenegger reporterilor înainte de premieră. ”Vreau să-mi arăt personalitatea. Trump a făcut o treabă bună jucându-şi personalitatea”, a mai spus el.

Cei 11 ani petrecuţi de Donald Trump la ”The Apprentice” şi ”Celebrity Apprentice” l-au lansat de la poziţia de afacerist newyorkez la figură administrativă.

Peste 20 de milioane de americani urmăreau cu regularitate show-ul în anii de început, iar audienţa au scăzut la aproximativ 6 milioane de telespectatori în 2015.

Informaţia că Trump va deţine rolul de producător executiv al emisiunii – ceea ce presupune anumite plăţi – a stârnit un val de reacţii în media, la începutul lunii decembrie, cu privire la posibile conflicte de interese.

Arnold Schwarzenegger a spus că nu se aşteaptă ca Trump să aibă un rol activ în show-ul TV şi i-a luat apărarea, făcând o paralelă cu tranziţia sa de la star de cinema la politician în 2003.

”Eu sunt noua gazdă. Sper să mă potrivesc cu ce a făcut el şi să continui acest program de succes… Aş vrea ca audienţa mea să fie ceva mai mare decât a lui”, a mai afirmat Schwarzenegger.

Printre cei 16 concurenţi se află cântăreţul Boy George, fostul solist al trupei Motley Crue, Vince Neil, pugilista Laila Ali şi vedeta de televiziune Nicole “Snooki” Polizzi.

Donald Trump folosea sintagma ”Eşti concediat!”, însă Schwarzenegger nu a dezvăluit ce anume va spune când va decide ca un concurent să părăsească emisiunea şi că privitorii vor descoperi ce a ales.

”Eşti terminat? Hasta la vista, baby? Consideră asta ca fiind un divorţ? Sunt multe, multe, replici pe care le pot lua. Asta este minunat când ai avut o carieră bogată în film”, a completat el.

Sursă: News.ro