Arges – Seful CJ, Florin Tecau, ar fi purtat discutii indecente pe Facebook cu o tanara, jurnalist sub acoperire (AUDIO)

Ziarul local Ancheta de Argeș a publicat luni un amplu material în care a prezentat discuțiile pe care liderul PSD le-a avut cu respectiva femeie care, în realitate, era jurnalist sub acoperire.

Scandal sexual în județul Argeș – președintele Consiliului Județean, social-democratul Florin Tecău, este acuzat că ar fi avut discuții intime cu o tânără pe Facebook.

Jurnaliștii argeșeni spun că Florin Tecău a pus la dispoziţia ”fetei” numărul său de mobil și i-a trimis acesteia mesaje vulgare şi propuneri indecente.

Între altele, social-democratul i-ar fi povestit despre fanteziile sale sexuale și despre problemele de la serviciu.

# Șeful CJ Argeș a reacționat într-o declarație de presă.

Florin Tecău se apără și spune că totul este o înscenare cu caracter politic: ‘De câteva zile mă aflu sub presiunea ameninţărilor unor dezvăluiri mediatice senzaţionale, sexuale dacă vreţi, din partea unei publicaţii argeşene. Consider că toate aceste aşa-zise dezvăluiri nu reprezintă decât o mizerie, o înscenare care are caracter politic, prin care se urmăreşte o campanie amplă de decredibilizare a liderilor PSD. Probabil împotriva mea nu s-au găsit alte căi de atac şi s-a ales calea de atac prin presă’, a declarat Tecău, în faţa presei locale.

Florin Tecău conduce și organizația județeană a Partidului Social Democrat.

El a preluat funcția de președinte al Consiliului Județean de la Constantin Nicolescu.