Confidenţialitate

Argeș: Două petreceri ilegale, cu zeci de oameni, oprite de jandarmi | AUDIO

În Argeș, două botezuri la care participau zeci de oameni au fost întrerupte de jandarmi întrucât normele legale privind prevenirea răspândirii coronavirusului au fost încălcate. Administratorii localurilor au fost amendați.

A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei Argeș pentru a întrerupe două petreceri la care participau zeci de oameni fără să țină cont de regulile privind combaterea răspândirii bolilor.

Potrivit Jandarmeriei Argeș, administratorul unei firme din Bascov, unde se desfășura un botez cu 35 de persoane, a fost amendat cu 3.000 de lei. Petrecerea a fost oprită și toți invitații au părăsit localul.

Un alt botez  se desfășura în Pitești. Aici participau 40 de persoane care nu au ținut cont de nicio regulă privind combaterea bolilor.  Administratorul localului a fost amendat cu 3.000 de lei, iar petrecăreții au fost trimiți acasă .

Amendă a primit și administratorul unui club care oferea consumatorilor produse în afara orelor de program iar trei clienți au fost amendați pentru ca fumau în interiorul clubului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ana Sorescu