Argeş: Acoperişuri şi pomi smulşi de vânt în timpul unei furtuni, luni seară

Furtuna a provocat pagube, luni seară, în trei localităţi ale judeţului Argeş, vântul puternic doborând copaci şi smulgând acoperişuri iar ploaia torenţială producând inundaţii în mai multe gospodării. Zeci de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş intervin pentru evacuarea apei şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie smulse de vânt.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, vântul puternic şi ploaia torenţială au produs pagube, luni seară, în localităţile Câmpulung, Albeştii de Muscel şi Valea Mare Pravăţ.

În oraşul Câmpulung rafalele de vânt au smuls acoperişul unui imobil, proiectându-l peste cinci autoturisme parcate. Toate cele cinci autovehicule au fost avariate, însă nimeni nu a fost rănit. Tot la Câmpulung şuvoaiele formate în urma unei ploi torenţiale au inundat un beci.

Vântul puternic a doborât de asemenea mai mulţi copaci în localităţile Valea Mare Pravăţ şi Albeştii de Muscel. Totodată, la Albeştii de Muscel mai multe curţi au fost inundate. Peste 20 de pompieri intervin, luni seară, cu motopompe pentru evacuarea apei din zonele inundate, dar şi pentru îndepărtarea elementelor de construcţie şi a copacilor doborâţi de vânt.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS