Arena Națională se va redeschide. ISU a emis autorizația de incendiu

Arena Națională din București va fi redeschisă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a emis astăzi autorizaţia de securitate la incendiu pentru stadion.

Arena Națională a fost închisă în luna noiembrie, după tragedia din Colectiv. Atunci a ieșit la iveală faptul că stadionul nu are aviz de securitate la incendiu din cauza materialului din care a fost făcut acoperişul retractabil.

Autorizaţia a fost eliberată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă după ce comandantul şi cei doi adjuncţi au fost convocaţi la Ministerul Afacerilor Interne. De acest document era nevoie pentru redeschiderea Arenei.

”Ca urmare a solicitării de emitere a autorizaţiei de securitate la incendiu şi a completării dosarului aferent de către Primăria Municipiului Bucureşti, cu agrementul tehnic pentru cele două tipuri de membrane ale acoperişului, specialiştii din cadrul instituţiei noastre au analizat documentaţia acestui obiectiv, actualizată cu modificările efectuate în ultimii ani şi au concluzionat că în acest moment se îndeplinesc condiţiile pentru emiterea autorizaţiei de securitate la incendiu”, se precizează într-un comunicat al ISU Bucureşti-Ilfov.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS