Arad: Un martor în dosarul de corupție al șefului suspendat al CJ Arad și-a găsit mașina vandalizată

Un martor important din dosarul preşedintelui consiliului judeţean arad ar fi fost ameninţat cu câteva zile înainte de începerea procesului. Poliţia a început o anchetă pentru a-l găsi pe vinovat. Şefa serviciului achiziţii publice din cadrul consiliului judeţean arad, Nadia Lucaci, şi-a găsit maşina vandalizată, iar plăcuţa de înmatriculare faţă i-a fost furată. Femeia a depus o plângere la poliţie în care arată că pe capota maşinii sale a fost scris şi zgâriat cuvântul “Iuda”, care are conotaţii uşor de înţeles în contextul în care arădeanca este unul dintre martorii importanţi în dosarul în care fostul său şef, Nicolae Ioţcu, va Fi judecat pentru fapte de corupţie. Poliţiştii fac cercetări pentru distrugere şi furt în acest caz.

Poliţiştii au fotograFiat maşina de pe care au luat şi amprente pentru a încerca să afle cine e făptaşul şi care e cauza ameninţării. Şefa achiziţiilor de la consiliul judeţean Arad ar fi declarat în ancheta DNA, după reţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, că a refuzat o mită de câteva mii de euro care îi fusese oferită pentru a deveni complice în trucarea licitaţiei de achiziţie a aparturii medicale la Spitalul Judeţean Arad, într-un contract de 1,6 milioane euro.
Procesul preşedintelui suspendat al CJ aRAD, Nicolae Ioţcu, care este arestat la domiciliul în acest moment, începe pe 10 sepembrie la Tribunalul Timiş.

Nicolae Ioţcu va Fi judecat pentru trafic de influeţă şi a fost reţinut pe data 24 iulie, după ce a fost prins în flgrant când ar fi primit mită în cazul unui contract de 1,6 milioane euro pentru aparatură medicală la spitalul judeţean. Ioţcu este acuzat că în schimbul banilor ar fi Făcut presiuni ca firma pe care a dorit-o, să câştige contractul.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS