Confidenţialitate

Arad: Primul centru de vaccinare de tip drive-thru din oraș, inaugurat miercuri

Primăria Municipiului Arad și Direcția de Sănătate Publică Arad deschid, începând de miercuri, primul centru de vaccinare de tip drive-thru din oraș.

Centrul de vaccinare de tip drive-thru va funcționa în parcarea Real / Remarkt-Jumbo, un mare centru comercial aflat la ieșirea din oraș către Deva-București, chiar la marginea DN7, iar vaccinarea se va face fără nicio programare.

Șeful Direcției de Sănătate Publică Arad, dr. Horea Timiș: „În acest centru vaccinarea se va face fără programare, direct în mașină, cu vaccin Pfizer. Așadar, dacă mergeți la cumpărături de Paști, durează doar 15 minute să vă imunizați.”

Și tot la Arad, primăria pregătește o alternativă: vaccinarea la domiciliu, în special pentru persoanele vârstnice. Cei interesați trebuie să sune la 0783.121.105 şi 0257.254.923.

Conform purtătorului decuvânt al  Nucleulului Judeţean de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare Arad, maior George Pleșca, în ultimele 24 de ore, în județul Arad au fost administrare 1.900 de doze de vaccin, iar de la începutul campaniei de imunizare 63.558 de persoane din judeţul Arad au primit o primă doză de vaccin, iar 36.781 de persoane au primit şi a doua doză, cea de rapel.

  • Ciprian Boiţiu