ARAD: Prefectul și subprefectul, în concediu medical cu câteva zile înainte de prezidențiale | AUDIO

Noul ministru al Afacerilor Interne a anunţat joi, într-o videoconferinţă cu prefecţii, că în judeţul Arad se va înfiinţa un post de subprefect, în contextul în care atât prefectul, cât şi actualul subprefect sunt în concediu medical.

„Am decis că, în judeţul Arad, vom înfiinţa un nou post vacant de subprefect. Voi propune domnului prim-ministru o şedinţă de Guvern pentru numirea, prin hotărâre de Guvern, a unui nou subprefect, în judeţul Arad, până la însănătoşirea colegilor din Arad, când vom reveni la structura iniţială, pentru că nu vom încărca statul de plată cu două funcţii de subprefect”, a declarat Marcel Vela, după ce a fost înştiinţat că atât prefectul, cât şi subprefectul de Arad se află în concediu medical, din cauza unor viroze.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul a precizat că va aborda cu seriozitate situația din judeţul Arad.

„Să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală şi de la Policlinica din Oradea să-i ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Deci, Ministerul de Interne, mâine, va fi la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi, astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au. Pentru că eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă subit într-o boală”, a spus Marcel Vela.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS