ARAD: O mașină cu însemnele Camerei Deputaților a blocat poarta unei femei bolnave

O mașină cu însemnele Camerei Deputaților a blocat în centrul municipiului Arad, poarta unei femei care susține că este bolnavă.

La volan se afla un cunoscut medic din Arad, tatăl unui deputat PNL de Prahova, transmite corespondentul Europa FM, Ciprian Boițiu.

Incidentul a avut loc pe strada Ion Vidu din centrul Aradului, iar mașina avea afișat pe bord un permis de acces auto și parcare eliberat decătre Camera Deputaților, transmite corespondentul Europa FM, Ciprian Boițiu.

Femeia din Arad, care a postat și pe Facebook fotografii cu mașina care blochează poarta casei, spune că urmează un tratament medical si are pe mână un ac de perfuzie.

În fotografii se vede că pe bordul mașinii se află un ecoson pentru acces auto și parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaților, pentru numărul de înmatriculare AR13POD.

Femeia a chemat poliția pentru că avea o urgență medicală și nu putea merge la spital.

Șoferul este un cunoscut medic din Arad, fost director al Maternității, Sorin Prișcă, tatăl deputatului PNL de Prahova, Răzvan Prișcă.

Medicul a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează și că nu a găsit alt loc în centrul orașului. El nu a comentat motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaților. 

Bărbatul a fost amendat cu 580 de lei și a mai fost sancționat și cu trei puncte de penalizare pentru staționare interzisă.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursă foto: Facebook

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS