ARAD: O femeie de 97 de ani s-a vindecat de COVID-19 după 8 zile de la internare

O femeie în vârstă de 97 de ani s-a vindecat de COVID-19 după 8 zile de spitalizare la Secţia Clinică Pneumonologie II Arad. Femeia trăiește într-un azil.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad transmis marţi, au fost externaţi în aceeași zi 6 pacienţi, după trei teste negative.

„Veşti bune de pe Secţia Clinică Pneumologie II. Şase dintre pacienţii proveniţi de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externaţi, vindecaţi de COVID-19 după ce testele II şi III efectuate la interval de 24 de ore au ieşit negative. Printre pacienţii externaţi se numără o doamnă de 97 de ani, care a reuşit să învingă acest virus, deosebit de contagios”, se arată în comunicat.

Medicul şef al Secţiei Clinică Pneumologie II, Dana Olar, a declarat că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat şi cu alte afecţiuni medicale, „este o reuşită excepţională din punct de vedere medical”.

„Îi felicit pe toţi seniorii care au fost internaţi la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă şi totodată, mulţumesc echipei medicale, care a fost şi este alături de pacient”, spus Olar.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS