Confidenţialitate

Arad: O femeie a împins-o pe o alta în fața mașinilor, în timp ce aștepta la semafor. „Până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine”, spune victima

O femeie a străzii din Arad, care ar împins în fața mașinii o altă femeie care aștepta la semafor, a fost dusă de polițiști la Psihiatrie. Incidentul a fost relatat pe Facebook de către victimă, o femeie din Arad, care nu a fost rănită, iar poliţiştii s-au autosesizat.

Victima, o femeie din Arad, spune pe contul ei de Facebook că incidentul a avut loc miercuri, în cea mai circulată intersecție din Arad, Podgoria, din centrul municipiului.

Victima aştepta la semafor culoarea verde pentru a traversa bulevardul Revoluţiei, iar la un moment dat a simţit că cineva o prinde de braţ şi o împinge în drum, în faţa maşinilor care circulau.

Femeia a povestit că a reuşit să facă un pas în lateral şi să evite să fie lovită de o maşină, dar se bucură nu a fost cu ea și copilul.

„Stai liniştit la semafor şi se trezeşte o nebună, care nu ar trebui să fie pe stradă, dar la noi până nu se întâmplă o tragedie nu ia nimeni atitudine, să te împingă în drum, când maşinile trec cu viteză (…) Bine că nu a fost şi copilul cu mine”, a scris arădeanca pe Facebook.

Victima a reuşit să o fotografieze pe cea care ar fi împins-o, iar cei care au comentat la postare au recunoscut-o ca fiind o persoană care cerşeşte în diferite intersecţii din Arad.

Purtătorul de cuvânt al Inspctoratului de Poliție Județean Arad, Livia Pescar:

„Polițiștii Municipiului Arad s-au autosesizat din oficiu și au identificat persoana implicată ca fiind o femeie de 39 de ani, fără adăpost, cunoscută cu afecțiuni fizice și au luat față de aceasta măsura internării la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad.”

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Facebook