Confidenţialitate

Arad: O femeie a ajuns la spital în stare foarte gravă după ce a fost atacată de un fost angajat din firma soțului ei | AUDIO

O femeie din Arad a ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce a fost atacată de un fost angajat din firma soțului ei. Atacatorul era nemulțumit că a fost concediat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Procurorii arădeni spun că atacul a avut loc în orașul Sântana, luni, când agresorul, în vârstă de 55 de ani, a mers acasă la fostul său şeful pentru a se răzbuna după ce fusese concediat. A sărit gardul casei şi a găsit-o doar pe soţia şefului, o femeie în vârstă de 59 de ani, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în zona toracelui şi a lovit-o cu un topor în zona capului.

Un vecin care a auzit strigătele femeii a sărit în ajutorul său. Agresorul fugise deja. A fost găsit seara, decedat după ce s-ar fi aruncat sub un tren. Femeia înjunghiată se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Agresorul lucrase ca muncitor la o firmă de construcții a Consiliului Local, avea probleme cu alcoolul în ultimele luni motiv pentru care şeful său l-a concediat de câteva zile. În cauză a fost deschis un dosar penal întocmit pentru tentativă de omor şi violare de domiciliu.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Neamț: O femeie și-a mințit prietenul de familie că ar suferi de o boală incurabilă și i-a vândut 2 ani suplimente alimentare pe post de tratament în valoare de 60.000 de euro | AUDIO