Confidenţialitate

Arad: Maratonul vaccinării se desfășoară de vineri până duminică la Palatul Administrativ | AUDIO

Maratonul Vaccinării începe vineri la Arad și ține până duminică inclusiv. Evenimentul, care este organizat de către Primăria Arad si DSP, are loc chiar în centrul orașului.

Imunizarea se face fără programare, în Palatul Adminstrativ, unde se află Primăria, iar serul folosit va fi Pfizer. Cei interesați trebuie să aibă la ei doar documentul de identitate.

Horeca se va implica în mod special în acest maraton, estimându-se că sute de angajați din acest domeniu se vor imuniza în acest weekend.

Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț:

”Vaccinarea se face în primitorul hol al Primăriei Arad, pentru că nu știm cum va fi vremea, noi încercăm să facem un punct de atracție, având o mică scenă și un ambient plăcut, demarăm de vineri cu orele 14 până seara, la orele 20, iar sâmbătă și duminică, de dimineața la 8 până seara la 8.”

În acest moment, în Arad, se mai efectuează vaccinare fără programare, la centrul de tip drive-thru, unde se folosește tot vaccin Pfizer. De asemenea, indiferent de vârstă sau situație, cine vrea poate suna la primăria Arad, iar o echipă mobilă va veni să-l vaccineze chiar acasă tot cu Pfizer. Pe de altă parte, , toate centrele din județ care folosesc ser de la Moderna vaccinează fără programare până sâmbătă inclusiv.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ciprian Boițiu