Arad: Legume și fructe donate pentru persoanele defavorizate

Câteva sute de kilograme de legume şi fructe au fost donate de către elevii, părinţii şi profesorii Liceului Teoretic „Adam Muller Guttebrunn” din municipiul Arad, copiilor şi altor persoane care provin din familii defavorizate.

În cadrul campaniei „Dăruim sănătate”, au fost colectate cartofi, ceapă, morcovi, mere, portocale, mandarine, pere sau banane pentru persoanele afectate de lipsa de alimente sănătoase, necesare organismului.

Legumele şi fructele au fost donate pentru masa de prânz la Cantina Municipală Arad dar şi pentru 24 de elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Adam Nicolae” din Sânicolau Mic, beneficiari ai pachetului de prânz cu mâncare caldă de la Cantină.

Fructele le-au fost duse beneficiarilor de către elevii voluntari ai liceului.

Profesorul Carmen Costin din cadrul Liceului Teoretic „Adam Muller Guttebrunn” din municipiul Arad, care a coordonat campania.

Elevii liceului Adam Muller Guttebrunn au reacționat pozitiv campaniei, ca de fiecare dată. Noi de patru ani tot facem campanii de donații. În acest proiect s-au donat aproximativ 200 kg de legume și 130 kg fructe. S-a mers cu aceste fructe și legume la Cantina Municipală Arad unde s-au făcut mai multe pachețele care au fost donate celor aproximativ 20 de persoane care au venit pentru masa caldă”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pe lângă ajutorul dat persoanelor cu probleme, proiectul a vizat şi conştientizarea elevilor.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS