Confidenţialitate

Arad: Direcţia de Sănătate Publică vrea să înceapă vaccinarea organizată în companiile din judeţ | AUDIO

Direcția de Sănătate Publică Arad lucrează la un proiect prin care toți angajații din fabricile din județ care doresc să poată fi vaccinați în mod organizat, în condiţiile în care ritmul vaccinării este redus în Arad.
În aceste zile se așteaptă răspunsul companiilor pentru a putea vedea în ce condiții va demara vaccinarea.
Directorul Direcției de Sănătate Publică Arad, dr. Horea Timiș:

”Am contacatat toți medicii de medicină a muncii, fiecare are în subordine mai multe companii, au trimis solicitările către managementul companiilor, vom centraliza toate companiile nominal cu persoanele care vor să fie vaccinate cu AstraZeneca, urmând să începem un plan de vaccinare în companiile care au personal medical propriu și cu companiile care nu au personal medical propriu. Vaccinarea se va face exclusiv cu AstraZeneca.”

Cea mai recentă raportare a autorităților arată că 20 persoane au fost vaccinate, în ultimele 24 ore, în județul Arad, cu vaccinul AstraZeneca.

Conform Nucleului Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare Arad, maior George Pleșca, de la începutul campaniei de vaccinare, în județ au fost administrate doze de vaccin unui număr de 58.113 persoane cu prima doză, iar alte 29.569 persoane au primit cea de-a 2-a doză, de rapel.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Ciprian Boiţiu

Foto: Marius Mantea