Confidenţialitate

Arad: Continuă ancheta în cazul accidentului din apropiere de Nădlac | AUDIO

La Arad continuă ancheta în cazul accidentului în care a fost implicat microbuzul cu numere de Cehia în care se aflau 17 persoane, dintre care un bărbat, pasager pe locul din dreapta față, a decedat. O femeie este în stare critică în spital. Și celelalte 15 victime sunt sub supravegherea medicilor.

Coloana de camioane staționa pe banda de urgență, așteptând să treacă frontiera, a declarat șoferul camionului.

”Am lăsat mașina pe avarii și m-am uitat în oglindă să văd dacă vine alt TIR, să se bage după mine. Și, am văzut o lumină că vine, și deodată s-a auzit un zgomot și când m-am dat jos am văzut microbuzul răsturnat, fumega”.

Accidentul a avut loc la aproximativ 2 kilometri de  punctul de trecre a frontierei Nădlac 2 autostradă.

Mai multe echipaje de pompieri, medici și polițiști au ajuns imediat la fața locului, iar autoritățile au delanșat planul roșu de intervenție.
Purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca:

”17 victime, dintre care una încarcerată și decedată, o altă victimă de cod roșu în stop cardio-respirator, celelalte victime cu diferite traumatisme.”

Dintre cele 16 persoane transportate la spital, 13 persoane sunt rănite ușor, una, o femeie, este în stare critică, și două au fost rănite grav, având leziuni interne și fractură la gleznă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Boițiu