Confidenţialitate

ARAD: Ciocnire între un microbuz plin cu muncitori şi un TIR

Un autobuz cu 80 de muncitori, care ieșeau din schimbul 2, de la o fabrică din Zona Industrială Arad, a fost implicat în cursul nopții de joi spre vineri, într-un accident cu un TIR.

11 persoane au ajuns la spital cu răni minore.

Accidentul a avut loc pe șoseaua de centură nord-vest a municipiului Arad, parte din DN7, acolo unde se află una dintre cele mai zone industriale din vestul României.

În autobuz se aflau 80 de muncitori care ieșeau de la schimbul 2 și urmau să fie transportați în municipiu.

Conform primelor informații, șoferul autobuzului ar fi ieșit din zona industrială Arad fără ca să se asigure și a fost lovit de un TIR.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de medici, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și polițiști.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Călin Domșa, a spus că “accidentul rutier între un autobuz și un TIR a avut loc în zona industrială Arad, pe Strada. Ovidiu. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, 1 Descarcereare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 3 Ambulante din cadrul Stației de Ambulanță Județeană Arad. S-a constatat că există 10 victime cu răni minore, care urmează să fie transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Autobuzul se deplasa cu muncitori care au ieșit din schimbul doi de la o fabrică din zona industrială Arad”.

10 persoane au fost transportate decătre medici la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, iar o a 11a persoană a ajuns ulterior la spital.

Din fericire, cele 11 victime au răni minore.