Confidenţialitate

Arad: Cantități impresionante de medicamente folosite ca droguri, dar și muniție, găsite în casa unui bărbat | AUDIO

Cantități impresionate de medicamente folosite ca droguri și muniție. Asta au găsit polițiștii și procurorii DIICOT în casa unui bărbat din Arad.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au descins la casa unui bărbat din municipiu, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga:

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că un bărbat ar fi procurat și deținut, în vederea comercializării, cantități mari de droguri de risc, sub formă de comprimate (medicamente). În urma percheziției domiciliare efectuate la data de 10 februarie a.c., în locuința acestuia, din municipiul Arad, au fost descoperite și ridicate peste 200.000 de comprimate conținând diazepam, aproximativ 180.000 de comprimate conținând alprazolam și 61.000 de comprimate cu substanță activă clonazepam. De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate 25 de cartușe de vânătoare, deținute ilegal.”

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi judecătorii de la Tribunalul Arad l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii și procurorii DIICOT din Arad continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: DIICOT