Confidenţialitate

ARAD: Anchetă după ce un bărbat a fost dat jos din tren și bătut de controlor

UPDATE:

Referitor la incidentul care a avut loc ieri, 12 februarie, în staţia Milova, la trenul Regio 2028, Timișoara – Simeria, este în desfășurare o anchetă la CFR Călători Timişoara.

S-a luat măsura scoaterii din funcție a angajatului feroviar, acesta nu va mai deservi trenurile de călători. Vor fi analizate circumstanțele în care s-a ajuns la acest incident regretabil, iar după cercetarea disciplinară a conductorului se vor lua măsurile legale conform procedurilor aferente.

Apreciem că astfel de cazuri sunt izolate, cerem scuze public pentru situația reprobabilă și incriminăm ferm comportamente care nu fac onoare uniformei de ceferist.

Anchetă a Poliţiei Arad,după ce un bărbat a fost târât jos dintr-un tren şi bătut de trei persoane, printre care un bărbat îmbrăcat în uniformă de controlor de bilete.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt pasager, care a postat filmarea pe internet.

Din imagini se vede cum un bărbat, care pare a fi în stare de ebrietate, este târât jos din tren, iar când încearcă să urce înapoi în vagon, este bătut cu pumnii şi picioarele de către alte 3 persoane care au coborât tot din acelaşi tren.

Agresorii sunt o femeie, un bărbat şi un alt bărbat care pare a fi chiar controlorul de bilete.

Poliţiştii de transporturi feroviare Arad spun că au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla intr un tren care circula pe relaţia Timişoara – Simeria, în stația Milova, din judeţul Arad, a fost constrâns să coboare fiind agresat apoi de mai multe persoane pe care nu le cunoştea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu .

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Conform primelor informaţii, bărbatul bătut ar fi un cioban din judeţul Timiş, care se afla în căutarea unui loc de muncă.

Bărbatul ar fi recunoscut că nu avea tichet, i-ar fi cerut controlorului să-i vândă un bilet şi de aici ar fi început conflictul.

Anchetatorii încearcă să-i indentifice pe agresori.